Трансферы в Кишиневе, Молдове и Европе

Compania Sevenrent.md organizează transferuri în orice direcție și deservește delegațiile la cerere. Întalnire la aeroport și organizare de excursie in monovolume de lux la locul clientului. Mașinile confortabile Mercedes clasa V nu vor lăsa indiferenți partenerii de afaceri sau doar prietenii pe care nu i-ați mai văzut de mult timp.

Serviciile ale companiei SevenRent pentru transferuri in Moldova și străinătate.

Minivanul Mercedes clasa V sunt în prezent cele mai reprezentative și confortabile mașini din această clasă, pentru călătorii de companie în vacanță sau evenimente de 5-9 persoane. Sunt ideale atât pentru transferuri pe distanțe scurte pe scaune confortabile cu care sunt echipate, cât și pentru călătorii de vacanță pe distanțe lungi. Mercedes V dispune de un portbagaj spațios, în care puteți amplasa cu ușurință tot ce aveți nevoie pentru călătorie. De asemenea, acest tip de transfer nu este doar mult mai interesant și confortabil, ci și mult mai ieftin decât închirierea mai multor mașini în Chișinău.

Compania SevenRent este gata să ofere clienților diverse tipuri de transferuri:

  • Transfer bugetar de la aeroport și gară în orice loc al clientului din Moldova și Europa;
  • Transfer de afaceri cu șofer la întâlniri sau evenimente;
  • Transfer pentru odihnă la munte sau la mare, cu sau fără serviciu de șofer.
  • Închiriere pe oră a unui minivan cu șofer.
  • Serviciu de delegații unde sunt necesare mai multe monovolume reprezentative.

Contactându-ne, clienții primesc servicii de primă clasă, al căror cost este minim și puteți închiria și o mașină personală în serviciul nostru.