Arenda avto v Kishiniove

Închiriază o mașină sau un minivan în Chișinău cu sau fără șofer.

SevenRent - închiriere de mașini și microbuze Mercedes. De asemenea, sunt disponibile spre închiriere mașini de prestigiu cu sau fără șofer în Moldova. Puteți alege mașina care vă interesează, aflați despre disponibilitate contactând operatorul nostru și plasați o comandă direct în doar câteva minute. Pe lângă închirierea pe termen lung, puteți închiria și o mașină cu șofer pentru o oră, o zi sau chiar 24 h.

Beneficiile închirierii unei mașini în Moldova de la SevenRent

Compania noastră care furnizeaza servicii de închirieri auto în Chisinau garanteaza un nivel înalt de servicii și cele mai accesibile prețuri pentru mașini de lux. Parcarea noastră auto este formată din modele moderne de mașini, crossover și minivan. Fiecare mașină din compania Sevenrent.md este în stare tehnică și exterioară perfectă. Angajăm șoferi cu mulți ani de experiență în conducere și lucrăm în sectorul serviciilor. Șoferii sunt capabili să reacționeze rapid în situații dificile de pe drum. De asemenea, oferim rezidenților și oaspeților din Moldova să închirieze o mașină sau un minivan pentru a servi la evenimente private sau corporative.

Avantajele închirierii auto în Chișinau anume a companiei noastre:

  • O flotă mare de mașini moderne;
  • Mașini curate întotdeauna fără mirosuri străine în cabină;
  • Echipamente interioare bogate;
  • Șoferi politicoși, punctuali și cu experiență;
  • Preț favorabil pentru închirierea unui microbuz;
  • Înregistrarea comodă și rapidă a aplicației prin intermediul site-ului sau telefonic;
  • Prețuri avantajoase față de comandarea unui taxi;
  • Capacitatea de a alege ce mașină aveți nevoie;
  • Posibilitatea de a închiria o mașină atât pentru câteva ore, cât și pentru o zi;
  • Acceptarea cererilor non-stop prin intermediul site-ului.

Închirierea unei mașini sau a unui microbuz cu șofer în compania noastră SevenRent va face o călătorie prin Moldova sau Europa, o nuntă sau o întâlnire a partenerilor de afaceri mai profitabilă, convenabilă și confortabilă pentru dumneavoastră.

Când este posibil să aveți nevoie să închiriați o mașină sau un minivan?

Este posibil să aveți nevoie să închiriați mașini și minivan în Moldova pentru a rezolva un număr mare de sarcini atât personale, cât și de afaceri.

Doar câteva din întreaga listă:

Mașinile închiriate pot fi livrate direct la aeroport sau oriunde în Moldova.

Cum să plasezi o comandă de închiriere de mașini în Chișinău?

Dacă aveți nevoie de ajutor referitor la ce mașină să închiriați sau de sfaturi individuale, sunați-ne la +373 (79) 111175 sau scrieți un mesaj la acest număr.