Arenda avto v Kishiniove

Închiriere auto și minivan pentru 7, 8, 9 locuri în Moldova

SevenRent – închirieri auto, pune la dispoziție, pe lângă microbuze Mercedes și mașini de prestigiu spre închiriere cu sau fără șofer în Moldova

Трансферы в Кишиневе, Молдове и Европе

Transferuri, delegații în Chișinău, Moldova și alte țări europene

Sevenrent.md organizează transferuri în orice direcție. Întalnire la aeroport și organizare de excursie în minivan de lux la locul clientului.

Обслуживание мероприятий, свадеб и торжеств в Кишиневе и Молдове

Mașini pentru nunți, serbări și orice fel de evenimente în Chișinău

Sevenrent.md oferă o gamă largă de mașini de lux pe care le puteți închiria în Chișinău și în toată Moldova pentru evenimentul dumneavoastră.

O selecție largă de autoturisme de la partenerii noștri: Auto-chirie.md

Închiriază o mașină de închiriat în Chișinău, Moldova la cele mai bune prețuri.

Închiriază o mașină

Prețuri de închiriere auto SevenRent

Clase premium de bus cu locuri multiple: Mercedes V class de la €100, Mercedes Viano din €80. SUV-uri confortabile BMW X5 3.0D de la €70, Mecedes GLC 2.2D din €60, Audi Q5 2.0T de la €40. Sedanuri prezentabile Mercedes E class din €60, BMW 5 G-Series din €60, BMW 5 G-Series de la €60, Skoda Superb de la €30.

Citește mai mult

Am închiriat un Mercedess V-class pentru călătorii și vacanțe cu familia în România. Operatorii au fost mereu în legătură. Această companie poate fi de încredere. Cu siguranță vom merge în altă parte anul viitor. Mulțumesc.

Daniel B. Аrchitect

Abordare profesională față de clienții dvs. Compania noastra este foarte multumita de serviciile de transfer oferite de SevenRent. Vă mulțumim pentru eficiență și seriozitate! Lucrăm mai departe

Roman I. Menager

Tipuri de mașini

Lista mașinilor de închiriat de la SevenRent poate fi găsită în catalogul nostru de mașini disponibile pentru închiriere. Alege modelul potrivit de mașină și sună-ne pentru a plasa o comandă și a rezerva o călătorie.

Mercedes-Benz V-class Black
Mercedes-Benz Viano Silver
Mercedes-Benz Viano Blue